Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

10 snygga skjortklänningar

28 juni 2016
Idag listar jag 10 snygga skjortklänningar på bloggen. Den här skjortklänningen är dyrast och kommer från det amerikanska märket Ann Taylor.

Idag listar jag 10 snygga skjortklänningar på bloggen. Den här skjortklänningen är dyrast och kommer från det amerikanska märket Ann Taylor.

Bloggläsaren Kristina önskade en snygg skjortklänning så här kommer 10 snygga skjortklänningar som passar bra i sommar. Du som läser bloggen, har du några önskemål kring kläder, skor och accessoarer? Vill du också ha inspiration och en lista med plagg så är det bara att skriva i kommentarsfältet.

Annons
Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar