Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  – 11 kg. Hur ska jag klä min kroppsform nu?

  23 november 2016
  Det kom ett mejl från Kristina som vill veta mer om kläderna som passar hennes kroppstyp.

  Det kom ett mejl från Kristina som vill veta mer om kläderna som passar hennes kroppstyp.

  Bloggläsaren Kristina har gått ner i vikt och vill ha tips på hur hon bäst klär sin kroppsform. Läs mina tips:

  Hej Katarina! Hur ska jag klä mig? Jag har breda sluttande axlarna men är också bred om lår och rumpa.

  Annons

  En kombination av allt. Jag har gått ner i vikt, 11 kg har jag tappat. Svårt att hitta bra sätt att klä sig som kort, jag är 160 cm. Jag skickar två bilder. Mvh Kristina

  SVAR: Grattis till en jättefin figur Kristina! När man går ner så många kilo i vikt är det lite svårt att veta hur man klär sig ”rätt”. När jag tittar på bilderna så blir det tydligt att du behöver markera din midja och dessutom höja gränsen mellan över- och nederdel. Tänk såhär:

  Skippa bylsiga tröjor! För att lura ögat lite är det snyggast för dig att inte välja stora stickade tröjor och kraftiga material eftersom det blir för tungt för dina egna proportioner. Välj plagg på överdelen som är lätta och nätta.

  Undvik långa toppar! När tröjor och blusar blir för långa kortas benen av och hela du ser ännu kortare ut än dina 160 cm. Satsa på korta överdelar som istället förlänger din figur.

  Gillar kurvigheten! Du har en nätt svarvad figur som du absolut ska framhäva – speciellt låren och höfterna! Snyggast är om du väljer lite smalare byxor med skor som har en liten klack. Det kan vara boots eller pumps.

  Lycka till! Hälsar Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar