Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  12 snygga studentklänningar under 500 kr

  12 maj 2016
  snygga klänningar

  Känner du någon som tar studenten i sommar? Här är 12 snygga och billiga studentklänningar under 500-lappen.

  Tar dottern studenten eller är det kanske så att du själv som blir student i sommar? Jag har valt ut 12 snygga vita klänningar under 500-lappen som passar som studentklänning. Men helt ärligt, några av de vita klänningarna passar lika bra till midsommar eller någon annan sommarfest.

  Annons

  TIPS! Kombinera den vita klänningen med den trendiga rem-ballerinan. Vill du läsa om hur det är att planera en studentmottagning kan du läsa inlägget Så fixar jag studentfesten.

  Psst! Tänk på att klänningarna egentligen är mer vita än de ser ut. Jag fick nämligen förstärka färgerna lite för att inte allt skulle bli helvitt och klänningarna smälta in i bakgrunden.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/idag-firar-jag-min-fodelsedag/