Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  3 jeanstips till dig som är kort och kurvig

  22 mars 2016
  jeans

  3 tips till dig som letar jeans och är kort och kurvig.

  Det kan vara svårt att välja jeans oavsett kroppsform, storlek och rumpa. För att vara på den säkra sidan bad bloggläsaren Carina om extra hjälp kring hur man ska tänka när man är kort och drar en storlek över 40. Läs hennes fråga:

  ”Skulle vilja ha hjälp med vilken typ av jeans som blir bäst om man är kort, 157 cm och drar st 42. Hög eller låg midja? Ljusa eller mörka?”

  3 SUPERBRA TIPS TILL DIG SOM ÄR KORT OCH KURVIG:

  Annons

  Välj jeans som är lite smalare i benen. Inte för tajt så att det smiter åt, lagom löst ger en avsmalnande siluett istället för vida och pösiga som ger extra form.

  Satsa på en byxlinning som slutar strax under naveln. Jag brukar rekommendera att byxorna slutar ca två fingrars bredd under naveln.

  Hellre mörkare nyans än ljusare. Mörka nyanser utan slitningar hamnar inte i blickfånget lika lätt som ljusa och klassas därför som ”ett säkert kort”.

  Lycka till! Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tips-sa-hittar-du-ratt-jeans-for-din-rumpa/