Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  3 tips till bröllopsgästen: så klär du dig rätt!

  19 februari 2016

  bröllop

  Det är härligt att bli bjuden på bröllop, men ibland kan det vara svårt att veta hur man klär sig rätt som gäst. Här är tre bra klädtips som får dig att lyckas med klädstilen:

  Övergläns inte bruden

  Klä dig snyggt men tänk på att inte stjäla uppmärksamheten från bruden. Undvik att bjuda på snackisar om höga slitsar eller djupa dekolletage. Det här är brudens dag och hennes stund att stråla och så i centrum.

  Annons

  Undvik vitt och svart

  Det är en vanlig missuppfattning att rött är fel på bröllop. Alla färger – ljusa och mörka, bleka och skarpa – är okej! Undvik att komma helt klädd i vitt, eftersom den vita färgen är reserverad för bruden. Skippa också att komma helsvart eftersom det är sorgens färg.

  Följ klädkoden

  Det här är en fingervisning om vilken sorts fest som väntar och samtidigt en önskan från brudparet. Om du är osäker på vad som förväntas av dig kan du alltid ringa och fråga. Som gäst visar du respekt genom att respektera klädkoden.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar