Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  3 typiska fallgropar att undvika på rean

  26 december 2014
  Undvik fallgroparna och lyckas med shoppingen på mellandagsrean 2014.

  Undvik fallgroparna och lyckas med shoppingen på mellandagsrean 2014.

  Mellandagsrean är i full gång, det är lätt att dras med i shoppingyran och viljan att hitta det perfekta fyndet. Idag ger jag dig en kom ihåg lista på typiska fallgropar och hur du istället lyckas med shoppingen på på rean.

  Annons

  Läs också mina 3 tips för lyckad rea-shopping och vilka två frågor du bör ställa dig själv när du står i provhytten.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/olivia-colman-om-att-kanna-sig-vacker-och-sexig/