Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  5 riktigt mysiga julklappar!

  18 december 2015
  Fem fina julklappar för den som gillar mys!

  Fem fina julklappar för den som gillar mys!

  Här är 5 perfekta julklappar för den som gillar att mysa! Det finns ju inget bättre än att krypa upp i soffan under en pläd och dricka varm choklad. Mjuka innetofflor för kalla fötter och söta vantar för frusna fingrar hittar du bland klapparna.

  Annons

  Länkar: Vacker mugg Cervera, vantar Odd Molly, tofflor Hemtex, pläd Mio och choklad Chokladfabriken.

  Du har säkert hittat massor med fina julklappar men om du vill kasta ett öga på min julklappslista så ska du kika in imorgon – då listar jag julklapparna som jag önskar mig av tomten i år!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/snyggaste-nyarsklanningen-2015/