Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  5 värdefulla klädtips för långa kvinnor

  25 februari 2016

  5 värdefulla klädtips för långa kvinnor

  Det är attraktivt med långbenta skönheter. Att vara en lång kvinna har verkligen sina fördelar – du når översta hyllan i skåpet och du kan alltid blicka ut över trängseln på tunnelbanan! Men för långa kvinnor kan kläderna vara ett bekymmer. Ärmarna är sällan långa nog och byxorna är nästan alltid för korta. Här är fem värdefulla tips när kläderna blir ett bekymmer:

  Annons

  Trekvarts ärm

  Toppar med trekvarts ärm är långa kvinnors bästa plagg. Ta för vana att alltid dra upp ärmarna dina korta långärmade tröjor och förvandla dem till 3/4-ärmade favoriter.

  Blockfärger

  Långa kvinnor slipper bekymra sig över att matcha för många färger. Istället är det en fördel att välja olika färger på plaggen eftersom det kortar av en lång figur.

  Gränsa av

  Markerar du midjan med ett bälte skapas balans. Känns det obekvämt med bälte? Låt ett linne sticka fram under tröjan. Helst i en avvikande färg.

  Vik upp

  Är byxorna för korta är det bara att vika upp dem lite till. Jobba med problemet istället för mot, för visst var det väl den korta capri byxan som du var ute efter?

  Våga mönstrat

  Mönstrade plagg har en tendens att kollra bort ögat. Därför kommer mönstret att svälja lite av längden. Välj lite större mönster som du matchar med enfärgade plagg.

  Har din längd ställt till bekymmer med kläderna? Berätta med en kommentar!

  Foto: Pixabay.com

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/fixar-skidstilen-med-silvertejp/