Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Hjälp! Vilken är din favoritstad?

  21 juli 2016
  Vi gillar att köra och har bilat i Sverige ganska många semestrar så favoritstäderna är många.

  Vi gillar att köra och har bilat i Sverige ganska många semestrar så favoritstäderna är många.

  Dagens fråga: favoritstad i Sverige (annat än hemstaden)?

  Alla städer har ju sin egen charm och det finns så mycket vackert att upptäcka när man åker runt i Sverige. Jag har besökt många städer och har mycket gott att säga om de flesta. Jag har alltid velat att våra flickor ska ha koll på Sverige så vi har bilat runt mycket. Från norr till söder och från öst till väst. Det finns så många pärlor redo att upptäckas alltså!

  Annons

  Om jag skulle flytta norrut så tror jag nog att jag skulle välja Umeå eller Luleå. Jag gillar att det är städer som ligger vid vattnet. Umeå för närheten till Stockholm och släkten i Finland, Luleå för att jag har haft så kul där.

  Stockholm är vackert som tusan men kanske roligare att jobba i än att bo i. Vet inte, kanske skulle jag tycka att det vore för stressigt. Jag kanske är mer av en småstadsbrud eller rent av lantis när det kommer till kritan?

  Skulle jag dra söderut så hade det nog blivit Helsingborg ändå och västerut Göteborg. Ja, jag vet. Fick ju inte säga hemorter.

  Alltså det här var ju en supersvår fråga. HJÄLP! Vad tycker ni – vad finns det för fina städer? Och du, berätta gärna mer om just din stad?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar