Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Nu lämnar de boet

  11 augusti 2016
  Paulina och Pinnen flyttar snart till Lund och Julia har redan hunnit göra sig hemmastadd i Wien.

  Paulina och Pinnen flyttar snart till Lund och Julia har redan hunnit göra sig hemmastadd i Wien.

  Den ena har redan lämnat för några månaders jobb i Wien och den andra står på tur att flytta till Lund. Det är en spännande tid och det är så kul att följa dem nu när vuxenlivet börjar på allvar.

  Här hemma syns det framförallt i kylskåpet som plötsligt är ganska prydligt. Inga överraskningar att mjölken är slut eller så. Det är också märkligt tyst inifrån tvättstugan när varken tvättmaskinen eller torktumlaren för liv.

  Annons

  Du som läser bloggen. Var i livet befinner du dig – typ före, mitt i eller ”efter” barn? Vad tänker du om familjelivet och föräldrarollen? I krönikan Ny mammaroll när barnen flyttar hemifrån skriver jag om vilken sorts förälder jag vill bli. Vore kul att höra lite om dina tankar!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar