Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  7 snygga short i sommar

  15 juli 2016
  Sommarens snygga shorts hittar du här på stilexperten.mabra.com

  Sommarens snygga shorts hittar du här på stilexperten.mabra.com

  För dig som letar efter snygga shorts i sommar så har jag valt ut 7 par snygga shorts i olika färger. Några med hög midja och långa ben, andra med låg midja och korta ben. Snyggate sommarstylingen får du om du matchar shortsen med en luftig skjorta!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar