Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

9 snygga sommarblusar

21 juli 2016
Letar du efter en snygg blus? Jag har valt ut snygga sommarblusar som finns i butik just nu!

Letar du efter en snygg blus? Jag har valt ut snygga sommarblusar som finns i butik just nu!

Snygga sommarblusar för alla smaker! Just nu har jag valt 9 snygga blusar och tunikor i olika färger som garanterat sätter färg på sommarklädseln.

Tips! Tänk på att inte alltid bara välja vita linnen om du gillar att bära linnen under. Ibland är det snyggast att matcha färgen på linnet med den mest dominanta färgen på blusen andra gånger är det snyggast att välja en kontrast färg.

Annons

Läckra exempel på grymt snygga kontraster är orange och turkost eller lime och fuchsia. Alltid jättesnyggt att tänka kontraster när du väljer accessoarer till kläderna!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Laddar