Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  9 snygga sommarblusar

  21 juli 2016
  Letar du efter en snygg blus? Jag har valt ut snygga sommarblusar som finns i butik just nu!

  Letar du efter en snygg blus? Jag har valt ut snygga sommarblusar som finns i butik just nu!

  Snygga sommarblusar för alla smaker! Just nu har jag valt 9 snygga blusar och tunikor i olika färger som garanterat sätter färg på sommarklädseln.

  Tips! Tänk på att inte alltid bara välja vita linnen om du gillar att bära linnen under. Ibland är det snyggast att matcha färgen på linnet med den mest dominanta färgen på blusen andra gånger är det snyggast att välja en kontrast färg.

  Annons

  Läckra exempel på grymt snygga kontraster är orange och turkost eller lime och fuchsia. Alltid jättesnyggt att tänka kontraster när du väljer accessoarer till kläderna!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar