Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Aktuellt: snö, presidenter och stil

  9 november 2016
  Melania Trump plåtas hemma i våningen inför valkampanjen. Foto: Harpers Bazaar

  Melania Trump plåtas hemma i den Versaille-inspirerade våningen inför valkampanjen. Foto: Harpers Bazaar

  Vilken morgon vi vaknade upp till! Snösmocka och Trump-smockan rätt i fejset liksom. Båda delar var en aning svårsmälta precis innan första kaffekoppen. Helt ärligt så är den sistnämnda fortfarande lite svår att greppa. Jag hoppades att Hillary skulle ta över stafettpinnen efter Obama.

  Annons

  För att inte tala om presidentfrun Michelle Obama har fått stå för en hel del stilinpiration här på bloggen. Hennes klädsel har varit naturlig och lekfull. Plaggen har spänt från vanliga kläder till statement outfits. Vi har sett allt a-linje kjolar och enkla koftor till galablåsor, den ena mer spektakulär än den andra.

  Beträffande den nya presidenthustrun i Vita huset så kommer där nog att finnas en del att kläder att avhandla framöver. Fru Trump, modellen Melania, må komma tystlåten två steg bakom sin make presidenten men med sina skyhöga stilettklackar delar hon ut stilsmockor bara hon visar sig. Hennes klassisk stil har skärpa och en tvist av modern jetset.

  Skärmbild av Carl Bildts tweet tidigare i morse.

  Skärmbild av Carl Bildts tweet tidigare i morse.

  Eller som Carl Bildt twittrade i morse ”En osäker värld har blivit allt osäkrare. Spänn fast säkerhetsbältet”. Sista meningen kan nog gälla för den blivande presidentfrun också, hon kommer säkerligen att bjuda på en stiligare resa än vi sällan skådat tror jag.

  Vad har du för tankar?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar