Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Älmhult, nu blir det mitt i veckan lyx!

  23 februari 2016
  Helsida

  Snart blir det ”Mitt i veckan lyx” med Smålandsposten i Älmhult.

  Du som läser Smålandsposten inte har väl missat vårens nyhet med Mitt i veckan lyx i Älmhult torsdagen den 30 mars? Förra gången jag gjorde ett event med Smålandsposten var i Växjö och det blev en succé, läs mer HÄR.

  Annons

  Nu är det alltså dags igen. Du som är intresserad av biljetter kontaktar Smålandsposten, de har all info. Jag hoppas att vi ses!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/fin-halsning-fran-en-ny-lasare/