Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Älska dina kurvor – Zara i blåsväder

7 mars 2017

Bild: Heatstreet

Klädkedjan Zara har hamnat i blåsväder med sin jeanskampanj ”Love your curves”. Nu ifrågasätts valet av smala modeller och många menar att det rimmar illa med kampanjbudskapet att ”älska dina kurvor”.

Annons

Jag håller inte med de som säger att de båda modellerna ska bytas ut till kurvigare diton. Då blir det fel och likriktat – fast åt andra hållet. Jag vill ha mångald! Jag vill se den lilla, mellan- och stora kurvan.

Så snälla Zara, gör om och gör rätt. Visa oss hur ni älskar kurvor. Och ta inte bara en eller två modeller, smacka in en tredje och visa lite fler snygga kurvor vetja!

Mer intressant läsning:

Mångfald: milstolpe nådd under modeveckan

Så blir du kroppsstolt!

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Laddar