Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Än finns det chans att fynda på rean i sommar

  1 augusti 2016
  Ibland kan man ha tur och göra riktiga fynd på sommarrean – idag har jag valt ut mina 7 reafavoriter.

  Ibland kan man ha tur och göra riktiga fynd på sommarrean – idag har jag valt ut mina 7 reafavoriter.

  Sommarrean är på väg att ta slut men det finns ännu chans att fynda några riktigt fina plagg. Jag har valt ut 7 plagg som finns på rea och har du tur så finns både plagget och din storlek kvar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar