Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Anita visar futuristiskt sportmode i egen tidning

  29 januari 2015

  Anita med bloggen Enkel stil har också skickat in ett bidrag i stylingutmaningen. Lite annorlunda men ändå så häftigt gjort att jag ville visa det. Tänk att vara så kompetent på datorer att man fick det hela stylingutmaningen att se ut som en tidning?!

  Annons

  Collaget är gjort av dottern Johanna som ett arbete och en del av en stylistutbildning och därför saknas det tydliga länkar.

  aaarokas

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/asa-snyggast-i-joggingsparet/