Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Anna sätter höstens trender

  30 oktober 2015
  Anna prickar två av höstens hetaste trender – skinnkjol och grönt. Många stilpoäng på den, eller vad säger ni?

  Anna prickar två av höstens hetaste trender – skinnkjol och grönt. Många stilpoäng på den, eller vad säger ni?

  Här kommer en ”dagens outfit”-hälsning från Anna i Göteborg som ser supersnygg i sin mörkgröna skinnkjol. Anna hälsar att den är från Emmaus, second hand alltså, och att hon bokstavligen fick den till skänks. Ja, för vad kan man annars säga när höstens hetaste trendplagg sitter som en smäck och har en prislapp på 150 kr?!

  Annons

  Ska jag vara helt ärlig så trodde jag inte ens sådana fynd var möjliga. Så därför undrar jag nu, finns det fler av er bloggläsare som har gjort riktiga kap? Hör av er! Skicka bild och berätta för det här vill jag verkligen veta!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/jag-har-fatt-dille-pa-jeansskjortor/