Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Är du en mönstrad eller enfärgad i stilen?

  8 december 2015
  Den här snygga klänningen kommer från Miss Selfridge och den och sex snygga klänningar kommer jag att visa er imorgon!

  Den här snygga klänningen kommer från Miss Selfridge och den och sex snygga klänningar kommer jag att visa er imorgon!

  Jag har valt ut sju riktigt snygga klänningar som jag ska visa er imorgon! Grejen med klänningarna är att de är mönstrade eller har lite mer ”wow”-effekt än en enfärgad klänning, något som några drar sig för att köpa eftersom det är svårmatchat. Tänkte att vi tillsammans skulle hjälpas åt, lite som ett experiment, att lista både för och nackdelar med enfärgat vs. mönstrat. Jag börjar:

  Annons

  Fördel enfärgat! Enkelt att matcha och därför fler användningsmöjligheter.

  Fördel mönstrat! Enkelt att matcha så att helhetslooken blir personlig.

  Nackdel enfärgat! Kan kännas som ett tråkigare alternativ…

  Nackdel mönstrat! Kan kännas som att man inte vill bära plagget flera gånger…

  Finns det fler för och nackdelar som ni kan komma på så skriv dem i kommentarsfältet!

  I morgon visar jag sju superfina och snygga mönstrade klänningar som garanterat kommer att ge dig komplimanger på nästa fest så kika in då och tyck till om din favorit!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sparas-shoppingpase-7/