Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Är du tidningen MåBra:s nästa läsarmodell?

  10 juni 2016
  MåBra söker läsarmodeller till en jeansspecial – är du den vi söker?

  MåBra söker läsarmodeller till en jeansspecial – är du den vi söker?

  Nu efterlyser tidningen MåBra läsarmodeller till en kommande jeansspecial om jeans för olika rumpor och kroppsformer. Ansök och läs mer: MåBra söker jeansmodeller.

  Ta chansen att prova modellyrket för en dag. Jag lovar att det är en kul och annorlunda upplevelse!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar