Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Årets färg 2017: här är 8 plagg som poppar!

  26 januari 2017
  Grönt är skönt – här är åtta snygga plagg i årets färg 2017.

  Grönt är skönt – här är åtta snygga plagg i årets färg 2017.

  Älskar du också årets mest uppiggande och fräscha färg greenery? Här har jag valt ut 8 plagg i denna härliga kulör – från sportigt till fint!

  Länkar: mönstrad klänning, baddräkt, sneakers, strumpor, sandaletter, trekkingbyxa, mönstrad byxa, hoodie.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar