Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Armband för extra power

  30 april 2016
  smycket

  Det fina armbandet som ger extra kraft.

  Hej Katarina.

  Jag är en trogen läsare till din blogg. För ganska längesedan visade du ett läderarmband med pärlor eller stenar som du fått av en vän inför en tävling. Skulle så gärna vilja veta vilket märke det var. Jag tyckte det var så snyggt och i maj ska jag springa Göteborgsvarvet så jag få lite magiska krafter 🙂 Tack för en fin blogg.

  Annons

  Med vänlig hälsning, Ulrika

  Ulrika, vilket minne du har! Jag fick armbandet av Pernilla innan jag skulle göra den långa cyklingen till Paris i kampen mot barncancer 2014, läs inlägget Styrkestenar som ska ge extra skjuts till Paris. Märket är amerikanskt och heter Energy Muse men du hittar svenska butiker på nätet som har armbanden om du söker.

  Är superimponerad av dig som antar en så stor motionsutmaning. Stort lycka till och hoppas att du hittar armbandet för dig!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tyck-till-om-sommarens-os-klader/