Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Back to school och date night med maken

  4 mars 2017

  Jag och maken var på en så kul grej härom kvällen – en föreläsning på Lunds universitet. Universitet fyller 350 år och man har därför satt samman en jubileumskurs. Kursen spänner över hela året. Varje fakultet bidrar med fyra föreläsningar och totalt blir det 36 föreläsningar inom olika ämnesområden. Som deltagare ges man en unik inblick i forskningsvärlden och får ta del av vetenskap och kunskap på ett underhållande sätt. Inga krav eller så – bara kul under vägs och lite ny kunskap i bagaget!

  Annons

  Och efter det så ”lurade” jag till mig en liten dejt  också! En liten förrätt med efterföljande espresso på Klostergatans Vin & Delikatess innan vi styrde kosan hem till Helsingborg. Har man inte så många helger tillsammans får man ju sätta guldkant på vardagskvällarna istället. Idag är jag på kurs i Göteborg.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar