Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Basgarderob 2016 – kom igång nu!

  7 juni 2016
  kom igång med din basgarderob 2016!

  kom igång med din basgarderob 2016!

  9 av 10 utav mina ”personal shopping”-kunder önskar sig en basgarderob men ungefär hälften vet vad som faktiskt definierar ett basplagg. Därför vill jag ge dig två nycklar för att starta processen med att börja bygga en basgarderob:

  Annons

  Den personliga basgarderoben! Plaggen i en basgarderoben ska matcha din stil och framhäva din kroppsform på ett fördelaktigt sätt. Det ska synas att det är ”din stil”.

  En basgarderob med ”måste-plagg” är inget att ha. Är du byxtjej finns det ingen anledning att fylla garderoben med en massa klänningar…

  Sålla med trenderna! Anamma trenderna för det är så du håller din stil uppdaterad och modern. Men var noggrann och välj trendplagg och heta accessoarer med omsorg.

  En bra tumregel för trender är att låta basen stå för ca 80 procent av din look medan du lämnar resterande 20 procent åt trenderna.

  Mer intressant läsning om basgarderoben:

  Bygg din basgarderob del 1

  Bygg din basgarderob del 2

  Special: Basgarderob

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/capsule-wardrobe/