Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bästa klackhöjden för dig!

  14 november 2016
  Det finns de som menar att den perfekta höjden på klackar faktiskt finns.

  Det finns de som menar att den perfekta höjden på klackar faktiskt finns.

  Jag har snappat upp något nytt och var bara tvungen att genast dela med mig av denna nyhet. Visst du att det faktiskt finns något som den perfekta klackhöjden? Härom veckan pratade vi ju om de bästa klackhöjderna.

  Annons

  Nu har jag snubblat över den här utförliga bilden med mått som berättar precis hur höga klackarna bör vara. Vetenskapligt bevisat eller ej. Själv ska jag genast ta fram måttbandet!

  I mitt tidigare inlägg Den perfekta höjden på klackarna skrev jag om den uträknade höjden som anses vara bäst. Jag skrev också om att jag föredrar en viss höjd framför en annan. Däremot blev jag lite överraskad efter måttagningen. Enligt bilden ovan ska är min bästa höjd 7 cm. Spännande! Nästa steg blir till att gå igenom skogarderoben.

  Mer intressant läsning:

  TIPS: Välj rätt skor till dina jeans!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/jag-ar-en-kopia-av-min-man-eller-tvartom/