Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bästa resekavajen kommer från Milook

  17 september 2015
  Äntligen, solen tittade fram när vi checkade in på Strömstad spa.

  Äntligen, solen tittade fram när vi checkade in på Strömstad spa.

  Det är inte så tokigt med små mysiga helgtripper och hotellavstickare när vardagen rullar på. Som jag skrev om HÄR så hade vi länge skjutit på vår årliga weekendresa. Ni vet, både Vätternrundan och Vansbrosimningen stod på agendan och det blev knepigt att något lämpligt datum, tills förra helgen. Då styrde vi kosan till norröver och närmare bestämt till Strömstad spa. Äntligen!

  Annons
  Det syns inte så bra men jag tog med mig den perfekta resekavajen som är svårskrynklad.

  Det syns inte så bra men jag tog med mig den perfekta resekavajen som är svårskrynklad.

  Med i väskan hade jag en superbra kavaj som jag verkligen gillar och kan rekommendera, den blir sällan skrynklig och brukar klara sig bra nedpackad. Dessutom är den tunn i materialet och kan bäras både upp- och nedklätt. Den där mörka selfien är den enda bilden jag har på den så ni får kika HÄR för att se den ordentligt.

  För övrigt så känns det som att vi är ganska överens om vilka halsband man kombinerar med V-ringning, eller hur?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tyck-till-om-kombon-halsband-och-halsringning/