Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bättre skönhetsvård är mitt nyårslöfte

  4 januari 2016
  Mitt nyårslöfte 2016 är att satsa mer på mig själv och min ansiktsvård!

  Mitt nyårslöfte 2016 är att satsa mer på mig själv och min ansiktsvård!

  Är du också tillbaka på jobbet efter jul och nyår precis som jag? Januari kan vara en mörk månad och det är lätt att se både glåmig och vinterblek ut. Det här tänker jag satsa på för att se snygg och fräsch ut i vinter:

  Annons

  Rätt färg närmast ansiktet! Då ser man genast piggare ut. Svart är min ”jobbfärg” men jag ska satsa på lite snällare färger som jag vet kompletterar mina egna färger.

  Ansiktsvård! Det gäller att få igång cirkulationen för att locka fram rosor på kind. Jag har en snäll peeling som jag brukar göra en till två gånger i veckan.

  Ny klippning! Finns inget som lyfter som ett klipp och nya slingor. Jag har bestämt mig för att inte låta det gå så länge mellan varven, max sex eller sju veckor. Inte åtta som tidigare.

  Nu när julen är över och nyåret 2016 är här, har du några skönhetsrutiner som du följer eller tänker börja följa som nyårslöfte?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/julspecial-2015-inifran-och-ut/