Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Beskriver dina naglar dig som person

  20 november 2015
  Stämmer din nagelform överens med dig som person?

  Stämmer din nagelform överens med dig som person?

  Okej tjejer, nu får vi se om din nagelform och dina naglar stämmer överens med dig som person. Här kommer beskrivningarna:

  Spetsig: Du är en kreativ kvinna som gillar att din personlighet syns på kläder och accessoarer. Du gillar känslan av att vara unik och ”one of a kind”.

  Annons

  Stilett: Du är en stark kvinna som går din egen väg, du lyssnar på andra men påverkas inte av negativa åsikter. Du backar aldrig för en utmaning.

  Rundad: Du är varm kvinna som gillar det ombonade och du är omhändertagande och uppmärksam på din omgivning. Du gillar detaljer och en romantisk stil.

  Rak med rundad kant: Du är en driven kvinna som vet vad du vill och dessutom är du villig att jobba för det. Du är rättfram och gillar när man kör med ”raka puckar”.

  Rak: Du är en modig kvinna som inte hymlar med sanningen och du står stadigt även när det blåser. Du är tuff när det behövs men innerst inne mjuk och varmhjärtad.

  Vad tycker ni – beskriver dina naglar och formen på dem dig som person?

  Läs mer: 

  Det här säger formen på din väska om dig!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/slut-med-kliande-ull/