Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bestäm businessgrad på basplaggen

  13 januari 2016
  stil-jobb-kontor

  Satsa på basplagg och lär dig att både höja och sänka businessgraden så att du alltid håller stilen!

  Skapa en snygg kontorslook på en budget med de tre basplaggen snyggbyxan, kjolen och kavajen och du kan vara säker på att hålla stilen i alla lägen!

  VARFÖR: De tre basplaggen går att matcha mot det mesta som du redan har i garderoben. Du kan också stilmässigt välja du hur dressad du vill vara, det finns nämligen tre grader av business – hög, måttlig eller låg. Exempel:

  Annons

  Snyggbyxan får en hög businessgrad med sidenblus och låg med en bomullstopp.

  Kjolen får en högre businessgrad om den är färgmatchad med resten av plaggen och det motsatta ju spretigare färgsättning.

  Kavajen får en hög businessgrad om den matchas med med snyggbyxan eller kjolen. Matchas den med jeans och sneakers blir det en lägre businessgrad.

  Imorgon ska jag berätta för dig var ska shoppa efter snyggbyxan, kjolen och kavajen om du har en tajt budget och behöver spara pengar i januari!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/skicka-din-fraga-och-fa-svar-i-tidningen/