Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Beyoncé fyller 1 år men mattehjärtat är oroat

  25 mars 2017

  Den här lilla energiknippet har fyllt 1 år. Kan inte fatta att hon var så här liten i somras.

  Hemma hos oss tar vi varje chans att fira. Det betyder att vi har en strid ström av firande. Jag tror att det är nyttigt att lyfta fram bra saker i vardagen. Stort som smått. Nu senast firade vi att vår lilla Beyoncé har fyllt 1 år. Men firandet blev ganska kortvarigt…

  Annons

  Hon fick med sig sin filt och sin gosekanin så att det inte skulle kännas så ensamt på sjukhuset.

  På natten när jag kom hem från MåBra-kvällen och Norrköping möttes jag av en sjuk hund som inte alls mådde bra. Jag åkte in med henne till djursjukhuset och där blev hon inlagd. Kunde det månne vara så att en liten bit av ett gosedjur hade fastnat i magen?

  Under den pågående MåBra-kvällen i Malmö fick jag ett samtal om statusen på vår lilla tjej och så fortsatte det igår. Hon är fortfarande på sjukhuset. I mattehjärtat är jag både bekymrad och orolig även om jag vet att hon tas om hand av de tryggaste händer.

  Håll tummarna för att hon snart får komma hem!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar