Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bikini 2014

  3 juni 2014

  Bild1

  Så här hittar du en bikini för sommaren 2014 och efterföljande säsonger. För precis som med kläder kan du försöka skapa olika inriktningar genom att välja flera sorters modeller.

  En lite sportigare för powerwalks längs strandkanten, en annan lite finare att bära under sarongen till strandbaren, en tredje lite mer stadig som håller figuren på plats och en fjärde lite enklare för solbad. Badkläderna ska inte hindra dig från att vara aktiv under din semester.

  Annons

  Så, nästa gång när du handlar efter bikini fundera på hur dina soliga dagar i badkläder ser ut och försök att hitta alternativ som stämmer överens med de aktiviteter som du vill göra. Kom ihåg hur man man mixar och matchar. Har du redan glömt det? Läs inlägget här.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/framhava-eller-dolja/