Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Bikiniguide för alla kroppsformer

  5 juli 2017

  Här kommer en beskrivande bikiniguide som jag hittade på Pinterest. Jag vet ju att många av er gillar den här sortens guider och det gör jag ju själv också. Fast jag måste erkänna att det där med bikini och badkläder är verkligen inte det lättaste.

  Annons

  Man stegar iväg till butiken med en bild i huvudet av den perfekta bikinin men sen tar det stopp. Hem kommer man istället med den enda modellen som passade och den ser inte alls ut som ursprungsbilden i tanken. Typ.

  Jag kanske ska göra shoppingtips med utgångspunkt från den här bilden, vad tror du om det?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar