Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bilder och status

  26 november 2014
  Vältummade biljetter

  Vältummade biljetter inför mitt stiliga event i Växjö.

  Här kommer ett gäng bilder från stilföreläsningen på PM & Vänner i Växjö. Det blev fulla hus och vi sprängde gränsen 250 stycken åhörare och landade slutligen på 260 tjejer, kvinnor och damer. Intresset var jättestort och arrangören Smålandsposten meddelade att det var över hundra som stod på kö. Jag är överväldigad över responsen och har inte riktigt hunnit smälta just den biten ännu.

  Annons

  Just nu jobber jag på för fullt. I går hade jag förmånen att spendera hela dagen med personal shoppingkunder i Göteborg. Jag gjorde två telefonintervjuer med media om festkläder i jul och så snart jag har skrivit klart det här inlägget ska jag förbereda mig för kvällens föreläsning i Mölndal. I morgon bär det av till Ljungby och en stor föreläsning där. Det går i 110 knyck  just nu.

  Träningen går lite sisådär. Jag har en liten svacka och skyller den på jobbet. Å andra sidan försöker jag att inte stressa upp mig. Man kan ju faktiskt inte slå knut på sig själv, eller hur? En sak i taget. Så snart det lugnar ner sig så ger jag mig ut i joggingspåret. Hur går det för er? Mycket nu för er också? 

  Lyxiga brunchtallrikar hos PM & Vänner i Växjö.

  Lyxiga brunchtallrikar hos PM & Vänner i Växjö.

   

  Förberedelserna i full gång, åhörarna är på väg.

  Förberedelserna i full gång, åhörarna är på väg.

   

  Förväntansfulla (och hungriga) åhörare på väg in i lokalerna.

  Förväntansfulla (och hungriga) åhörare på väg in i lokalerna.

   

  Rekordstort antal åhörare, fler än vi hade räknat med, ville komma på min stilföreläsning i Växjö.

  Rekordstort antal åhörare, fler än vi hade räknat med, ville komma på min stilföreläsning i Växjö.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kantiga-halsband/