Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Billiga och snygga festklänningar under 700 kronor

2 juni 2016

Idag har jag valt ut 5 snygga klänningar under 700 kronor. Så för dig som är på jakt efter snygga och billiga festklänningar på nätet – här är klänningar som påminner om gårdagens dyrare festklänningar!  Det må vara att klänningarna inte ser exakt likadana ut de fångar ändå känslan. Eller vad tycker du?

Annons
Klänning från Nelly

Klänning från Nelly

Klänning från Wallis

Klänning från Wallis

Klänning från Bonprix

Klänning från Bonprix

Klänning från Love

Klänning från Love

Skärmbild på klänning från Klingel

Skärmbild på klänning från Klingel

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar