Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Black Friday, rea och säsongens mode

  13 november 2015
  Snart Black Friday och då är det rea i många butiker!

  Snart Black Friday och då är det rea i många butiker!

  Tidigare skrev jag om hur du kan klä dig snyggt men samtidigt hålla värmen, se HÄR. Superbra tips även för dig där vintern och kylan ännu inte har kommit. Att planera inköpen och tänka igenom klädseln i förväg är aldrig fel – oavsett säsong!

  Annons

  För dig som ändå vill ha tips på lite ”höstigare” look så föreslår jag mitt populära inlägg om övergången från sommaren till hösten HÄR.

  Extra bra nu också att börja tänka igenom vinterns festplagg och de mjuka julklapparna. Sedan ett par år tillbaka har många butiker börjat med Black Friday och det betyder superrea med många rabatter, börja planera för den 27 november är det stor rea på många ställen!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/varm-i-vinter-med-undertroja-i-siden/