Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bli modemodig med sjalen – enkla knutar för dig

  3 maj 2015

  unnamed-3

  Mahlin är modemodig med scarf och sjalar, snyggt på andra… så här säger hon själv om sin modemodiga outfit:

  ”Här kommer min mode-modiga bild direkt ut mobilen. Scarf är inget jag använder eftersom det känns så fel. Fast jag tycker det är snyggt! Men idag är jag på kurs på annan ort och passar då på att ge det hela ett nytt försök.”

  Annons

  Många kan känna igen sig, antingen är sjalen ”bara i vägen”, det blir för varmt eller det känns fel när den bara hänger där. Läs mer om lätta knutar här och lyxiga knutar här. Dessutom kommer det snygga sjalar och scarfs om en stund!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tre-snabba-tights-med-turkosa-inslag/