Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bloggare lurade butiksägare

  28 augusti 2014
  I dagens HD.

  I dagens HD.

  Kvinna utgav sig att vara fotograf för stort modemagasin och lånade kläder för 60 000 kronor från Helsingborgsbutiker. Jag satte kaffet i halsen när jag läste den här artikeln i Helsingborgs Dagblad i morse. Ja, för det stoppade ju inte där. Kvinnan försökte också bluffa till sig hotellrum mot löftet att skriva om hotellet i modereportaget.

  Annons

  Varje frilansande stylist som gör jobb för modemagasin vet att kläderna lånas från presskontakter. Modefotograferingar ligger nästan alltid i ofas. Vintermodet plåtas på sensommaren och tvärtom. Det som hänger i butikerna just nu är ju ”gammalt” för en stylist.

  Jag blir så ledsen av den här typen av fula tricks som fläckar ner frilansande stylister. I min bransch, där i stort sett vem som helst kan kalla sig modebloggare, stylist och personal shopper, är det så viktigt att ta avstånd från den här typen av bluffpersoner. Tyvärr lämnar vissa fläckar fula märken efter sig och jag tror att detta är en sådan.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kappa-for-h-figur/