Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Boho klassiskt när Anna väljer

  2 oktober 2014
  Anna Thorbjörnson

  Anna Thorbjörnsons snygga boho klassiska outfit.

  Så här skriver Anna om sin outfit i stylingduellen:

  ”Det är inte helt lätt och man känner sig heller aldrig helt klar. Jag hade gärna hittat ett skinnarmband också för det brukar jag själv ha och gillar att göra stilen klassisk men lite mer boho inom min egna ram.”

  Annons

  Länkar: Morris kjolHM koftaMaison Scotch linne,HM läderbälte& Other Stories skorMarc by March Jacobs klocka& Other Stories scarfRalph Lauren väska& Other Stories armband.

  Psst! Dela gärna inlägget för spridning, tummar upp och glada tillrop bland kompisarna på Facebook. Tryck bara på facebookknappen!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/klassiskt-med-tuff-tvist/