Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bonnabränna och bikini blir melondin 2014

  4 juni 2014
  Jag i bikini sommaren 2013.

  Jag (det är inte magrutor utan mjukt puff som jag drar in) i bikini sommaren 2013.

  Katarina Althin i bikini på beachen sommaren 2014 kommer inte att vara en ”vacker” syn. Jag håller nämligen på att utveckla bonnabrännan av alla bonnabrännor, läs mer från inlägget här. Men inte ska jag låta den lilla grejen stoppa mig. Åh nej, i sommar ska jag passa på att visa upp min vältränade figur som jag har fått efter all slit på cykeln. Jag har aaaaldrig varit så här tränad. Punkt. Som Mia Törnblom skulle ha sagt.

  Annons

  Oavsett ”skavanker” så finns det alltid något som är bra och det är andemeningen med mitt inlägg. Istället för att låta saker som man är mindre nöjd med hindra en i vardagen är det viktigt att lyfta fram sådant som är bra och fint. Samma sak är det med stil, skönhet och den egna figuren.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/bikini-sommaren-2014/