Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Bröllopsinspiration och brudklänningar i Lindome

  10 oktober 2014
  Kronprinsessan får sin prins

  Bröllop att minnas! Kronprinsessan Victoria har äntligen fått sin prins.

  Här arbetas det flitigt med bröllopsförberedelser i form av föreläsningsmaterial till helgens bröllopsevent för blivande brudpar och andra som går i giftastankar i Lindome församling. Det är premiär men ”soppan har puttrat på spisen ett bra tag” för jag tillfrågades redan i våras om jag ville vara en av talarna.

  Annons

  Nu är det alltså dags och jag sitter här och förbereder mitt framträdande. Det kommer att bli fokus på olika bröllopsstilar, bröllop förr i tiden och sist men inte minst mina bästa råd till stressande brudar i jakt på den perfekta brudklänningen.

  Det här är klänningsmodellerna som är rätt för din figur oavsett om det gäller bröllop eller fest:

  O-figuren

  H-figuren

  V-figuren

  A-figuren

  X-figuren

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mardromsjobbig-forelasning/