Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Bygg från grunden och starta med basen

21 april 2014
Basen för jeansbäraren. Strikt med skjorta eller ledigt med topp.

Basen för jeansbäraren: strikt med skjorta eller ledigt med topp.

På MåBra-kvällen i Stockholm i måndags pratade jag lite kort om basgarderoben och accessoarerna. Tricket är att låta basen  vara så pass neutral att endast 2-3 accessoarer räcker för att helt ändra stil.

Annons

En vanlig missuppfattning är att basgarderoben ser lika ut hos alla. Så är det inte. En advokat och en förskolelärare har exempelvis sällan samma sorts kläder i sin vardag. Vad som ska ingå i en bas är alltså högst personligt och beror till stor del av den sorts yrkesliv man har.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar