Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Carina_11N satsar på snygg inomhuslook

  29 januari 2015
  Stylingutmaning Carina_11N

  Carina_11N sportar inomhus i januari och väljer att stödja rosa bandet.

  Så här skriver Carina _11N om sin snygga inomhus outfit:

  ”Jag motionerar både inom och utomhus men idag väljer jag kläder som passar bäst inomhus så här i januari månad. Det finns mycket snyggt och rosa bandet kollektionen ifrån Champion som finns på XXL är en favorit, här finns den representerad i form av sport BH:n.”

  Annons

  Länkar: Linne Puma, Väska Adidas, Byxor Peak Performance, BH Pink Ribbon Collection, Sko Salming och Hoddie Nike

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mahlins-traningsfavoriter-i-stylingutmaningen/