Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Citat som motiverar

  26 september 2015
  "Gå så långt du kan och sedan tar du ett steg till"

  ”Gå så långt du kan och sedan tar du ett steg till”

  Idag är det Lidingöloppet och min sista del i En svensk klassiker. Jag vill så gärna klara det här krävande 30 kilometersloppet. Spenderade hela gårdagen med att hitta inspirerande citat för att ha något mantra i huvudet när det är som tuffast. Hittade de här två som känns som jag. Håll tummarna för mig idag, klockan 14:00 startar jag.

  Annons
  Spring, hjärtat, spring! Ja, man får ju vara lite snäll mot sig själv och vara sin egen hejarklack.

  Spring, hjärtat, spring! Ja, man får ju vara lite snäll mot sig själv och vara sin egen hejarklack.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/packa-smart-sa-manga-basplagg-behover-du-pa-resan/