Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Dagens outfit: casual, klassisk och kreativ

6 april 2017

På begäran! En av er fina bloggläsare efterlyste fler av mina dagens outfits. Så här kommer en selfie från i tisdagskväll, på väg till en sen middag på Matbaren. En casual look som stilmässigt är en kombination av klassiskt och kreativt.

Annons

Min outfit: en svart rundhalsad tröja från Gina Tricot, jeans med färgstänk från Lindex, Chanel-inspirerade ballerinor från Zara och armband från Hermès.

Just jeansen är lite speciella eftersom de kommer från Lindex Re:design kollektion. Så här skriver man på hemsidan:

”Exklusivt upcyclade produkter gjorda av denimplagg från tidigare säsonger. De ursprungliga plaggen har designats om och gjorts om till nya plagg genom att vi antingen gett de nya detaljer eller så har vi tagit isär de och satt ihop dem igen i ny form. Redesignade och omgjorda i Sverige.”

Det betyder alltså att jeansen är osålda från en tidigare säsong. Istället för att slänga dem (eller skrota, vad vet jag) så har man ”hottat upp” dem och gjort ett nytt säljförsök. Ett steg mot hållbarhet som jag såklart ger tummen upp.

Tröjan och skorna har jag inga länkar på eftersom de inte längre går att få tag på.

Här kan du se fler plagg från min garderob: 

Så gör du din klassiska stil mer sportig

Så lyfter jag basplaggen i min garderob

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Laddar