Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Deadline och tusen lappar

  10 juni 2014
  Kreativ röra eller bara obehagligt stökigt?

  Kreativ röra eller bara obehagligt stökigt? 

  Deadline som närmar sig med stormsteg och lappar till tusen är min vardag just nu. Jag håller på att knyta ihop de sista trådarna för det stora modereportaget som ska publiceras i MåBra:s nummer 9. Läs mer här och här.

  Annons

  Varenda litet plagg som finns i tidningen ska dokumenteras så att ni läsare enkelt ska kunna få så mycket information om plaggen som möjligt – priser, storlekar och kontakt till butikerna. Och det tar tid och är ett väldigt pusslande.

  Utöver det så sitter jag och min redaktör och mejlar texter fram och tillbaka. Tipstexter med tydliga och handfasta råd om stora vader, ryggvalkar och gäddhäng. Jag vill ju ge er så användbara råd som möjligt och då är det bra med extra ögon som kan tycka till.

  Som person gillar jag inte alls det här lappsystemet men så har jag hellre lappar än mappar i datorn. Är du en Lapp-Lisa eller Mapp-Maja?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/prinsess-dopet-och-klanningarna/