Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Den dramatiska stilen

  12 mars 2015
  Den dramatiska klädstilen är ofta förknippad med svart, skinn och detaljer i metall.

  Den dramatiska klädstilen är ofta förknippad med svart, skinn och detaljer i metall. Bild: Pinterest.com

  Den dramatiska stilen kännetecknas av en viss djärvhet, råa och tuffa material. En stil som tar plats med starka iögonfallande plagg och skarpa detaljer. Så här tolkar jag en dramatisk stil, både för klädmässigt och för hemmet.

  Annons

  Stilmässigt är jag mycket ”svart” – jag trivs bäst då men inte alla gånger i de allra tuffaste materialen som skinn och mocka. Jag antar att jag inte är fullt så vågad. I hemmet är jag inte alls speciellt dramatisk även om jag har vissa delar av möblemanget som nog skulle kunna falla in under den rubriken.

  Ni läsare, vad säger ni om stilen både på kläderna och hemma. Är ni dramatiska?

  Den dramatiska stilen, om än något nedtonad och enkel i denna tolkning.

  Den dramatiska stilen, om än något nedtonad och enkel i denna tolkning. Bild: Pinterest.com

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/den-romantiska-stilen/