Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Den klassiska flätan står sig mot trenderna

24 maj 2016
Galet hår, minns ni tapestry hair trenden från förra året?

Galet hår, minns ni tapestry hair trenden från förra året?

Slarviga flätor och lösa uppsättningar med fläta är klassiska frisyrer som alltid står sig. Varje sommar kommer det nya frisyrer som är extra heta och trendiga. Kommer du förra årets fluga som spreds som en löpeld sprids över internet?

Annons

Helt ärligt så kan jag inte minnas att jag någonsin såg ”Tapestry hair”-trenden på riktigt. Man skulle väva en matta av det egna håret och garn. Sociala medier bubblade men vad hände sedan?

Den heta Hair tapestry-trenden är något för den som gillar pilligt fix. Du väver en matta av ditt eget hår och färgglada trådar av garn.

Den heta Hair tapestry-trenden från 2015 var verkligen något för den som gillade pilligt fix. Du väver en matta av ditt eget hår och färgglada trådar av garn.

Kommer du ihåg någon annan hårtrend som stack ut lite extra?

Kommer du ihåg någon annan hårtrend som stack ut lite extra?

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar