Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Den klassiska flätan står sig mot trenderna

  24 maj 2016
  Galet hår, minns ni tapestry hair trenden från förra året?

  Galet hår, minns ni tapestry hair trenden från förra året?

  Slarviga flätor och lösa uppsättningar med fläta är klassiska frisyrer som alltid står sig. Varje sommar kommer det nya frisyrer som är extra heta och trendiga. Kommer du förra årets fluga som spreds som en löpeld sprids över internet?

  Annons

  Helt ärligt så kan jag inte minnas att jag någonsin såg ”Tapestry hair”-trenden på riktigt. Man skulle väva en matta av det egna håret och garn. Sociala medier bubblade men vad hände sedan?

  Den heta Hair tapestry-trenden är något för den som gillar pilligt fix. Du väver en matta av ditt eget hår och färgglada trådar av garn.

  Den heta Hair tapestry-trenden från 2015 var verkligen något för den som gillade pilligt fix. Du väver en matta av ditt eget hår och färgglada trådar av garn.

  Kommer du ihåg någon annan hårtrend som stack ut lite extra?

  Kommer du ihåg någon annan hårtrend som stack ut lite extra?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar