Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Den perfekta höjden på klackarna!

  14 oktober 2016
  Jag trivs bäst när klackarna är runt 5-6 centimeter. De här skorna från Mango som jag köpte tidigt i våras har en perfekt klackhöjd.

  Jag trivs bäst när klackarna är runt 5-6 centimeter. De här skorna från Mango som jag köpte tidigt i våras har en perfekt klackhöjd.

  Får du ont i fötterna av höga klackar? Vilken tur för du ska ändå inte gå i klackar som är högre än 7,5 centimeter rapporterar tidningen Chic. Läs mer i artikeln Bevisat: Det är den perfekta höjden på klackar

  Annons

  Jag har ibland lättare att gå i en 5 centimeters klack än i en 3 centimeters. I inlägget Gå i klackar en hel dag berättar jag om min hemlighet hur jag lyckas gå flera timmar med höga pumps och stövletter.

  Har du koll på din favorithöjd? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar