Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Det blir nog mest ljudbok i sommar

  2 juli 2016

  Dagens fråga: vilka böcker ska du läsa i sommar?

  Jag har blivit rekommenderad flera böcker inför sommarens semsterläsning men helt ärligt så tror jag mest att det kommer att bli ljudbok det här året. Istället för musik så brukar jag lyssna på böcker när jag jagar mil i löpspåret. Vet ni vad jag lyssnade på förra hösten? Klassikern Sagan om Isfolket av Margit Sandemo. Hihi.. Böckerna läste jag som tonåring. Trodde först att det skulle bli lite fånigt men åh, så bra Julia Dufvenius var att läsa. Ni vet känslan när man hittar rätt berättare. Men om vi istället fokuserar på några böcker för i sommar så är det här fyra titlar som nog hade hållit mig kvar i solstolen tror jag:

  Annons

  9789176910177_200x_det-lilla-bageriet-pa-strandpromenaden_pocket

  Det lilla bageriet på strandpromenaden

  av Jenny Colgan

   

   

   

   

   

   

  9789164204905_200x_det-ar-nagot-som-inte-stammer_pocket

  Det är något som inte stämmer

  av Martina Haag

   

   

   

   

   

   

  9789175035482_200x_skuggan-av-ett-ar_pocket

  Skuggan av ett år

  av Hannah Richell

   

   

   

   

   

   

  9789175035284_200x_simma-med-de-drunknade_pocket

  Simma med de drunknande

  av Lars Mytting

   

   

   

   

   

   

  Så, vad kommer du att läsa i sommar eller har du månne någon riktigt bra bok som vi andra  absolut inte får missa? Berätta!

  Pssst… Jag vill bara passa på att tacka för era kommentarer igår. Jag blir verkligen så glad att höra från er. Kram 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar