Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Det här är julklapparna jag önskar av tomten!

  19 december 2015
  Det här är min egen önskelista på julklappar som jag hoppas att tomten kommer med i år!

  Det här är min egen önskelista på julklappar som jag hoppas att tomten kommer med i år!

  Åh, jag blev verkligen så full i skratt när jag knåpade ihop min egen önskelista på julklappar. Först den coola modeväskan från Acne som ”alla” vill ha, sedan det fina och klassiska underlägget från Svenskt Tenn och därefter lyxigt doftljus i favoritdoften från Voluspa. Det hela kändes så typiskt för en modebloggare. Men så visar sig mitt rätta jag – raggsockor (okej, i kashmir men ändå) och Johan Olssons längdskidåkningsbok. Jodåsåatt…

  Annons

  Länkar: väska, underlägg, doftljus, sockor och bok.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar